Over ons

Voor-gedragen opende haar deuren op 31 augustus 2019. Een totaal nieuw concept in Uithoorn, een totaal nieuw avontuur voor oprichter Henny Kruger.

Henny: “Ik ben direct na de middelbare school gaan werken. Diverse langdurige banen met veel zelfontwikkeling middels trainingen. Facilitair management bij Endemol, korte uitstap naar eigen bedrijf, daarna 15 jaar operationeel directeur en mede-eigenaar van een cosmeticabedrijf. Ik ben een organisatietijger, regeldame en mensen-mens. Weet mensen te binden en te verbinden. Met een passie voor (2e-kans) fashion en lifestyle is een eigen winkel een jarenlange droom die uitkomt.”

“Sinds de opening hebben honderden tevreden dames mijn winkel verlaten met een nieuwe, duurzame outfit. Dat is mijn drive, de bevestiging dat de preloved items die ik selecteer een nieuwe eigenaar vinden die zich helemaal happy voelt in haar duurzame look, met of zonder mijn advies. De reactie als iemand uit haar comfortzone stapt en eens kleur draagt in plaats van zwart, een broek in plaats van een jurk enzovoorts. ”