Gratis verzending boven de 100 euro

Preloved fashion – first class second hand

Over ons

Het kopje OVER ONS had net zo goed OVER HENNY kunnen heten, want Voor-gedragen is de winkel van oprichtster en drijvende kracht Henny Krüger. Haar trouwe vriendinnen, die je op social media regelmatig ziet in Voor-gedragenoutfits, helpen haar waar ze kunnen.

Na een succesvolle carrière in het bedrijfsleven – Henny had diverse managementfuncties en was mede-eigenaar van een cosmeticabedrijf – besloot ze haar droom waar te maken. In augustus 2019 opende ze haar boetiek in tweedehands dameskleding in Uithoorn. Binnen een jaar verhuisde Voor-gedragen al naar een groter pand in dezelfde straat.

Duurzaamheid

Henny is een zelfbenoemde modegek. Ze heeft een groot zwak voor mooie kleding, schoenen en tassen. Dit in combinatie met haar representatieve functies leidde tot uitpuilende kledingkasten, met aardig wat stukken die ze nooit droeg, maar die absoluut een tweede leven verdienden.

Naast haar liefde voor mode, is duurzaamheid voor Henny een belangrijke drijfveer. Goede kleding een tweede kans geven draagt sterk bij aan circulaire maatschappij. Bovendien geeft het meer vrouwen de kans om mooie merkkleding te kopen. Tweedekans mode hoeft niet onder te doen voor nieuw. Sinds Henny Voor-gedragen heeft, is ze daar steeds bewuster van geworden. Het beste bewijs: de fashionista die ze nog steeds is, koopt amper nog nieuwe kleding en schoenen!

Uithoorn aan de Amstel

De huidige winkel aan de Dorpsstraat nummer 30 heeft een prominente plek in het centrum van Uithoorn en een prachtige etalage. Een paar passen verwijderd van Voor-gedragen vind je de jachthaven van Uithoorn en de boulevard aan de Amstel, met talloze kroegjes, restaurants en terrassen. Ideaal om het shoppen bij Voor-gedragen te combineren met een gezellige lunch, borrel of etentje!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen