Gratis verzending boven de 100 euro

Bewuste vrouwen kiezen voor duurzame, tweedehands kleding

Hoe leuk al die jurkjes, jeans en leren jasjes ook zijn, kleding is een van de meest vervuilende industrieën ter wereld. Een voorbeeldje? Om één T-shirt te maken is 2700 liter water nodig. Daar kan één persoon tweeënhalf jaar van drinken. Nog eentje: Europeanen kopen gemiddeld 26 kilo textiel per jaar en gooien 11 kilo weg. Daarvan eindigt 87% in een verbrandingsoven of op een vuilnisbelt. En in Nederland dragen vrouwen een kledingstuk gemiddeld maar 7 keer.

Tweedehands is tweede kans

We kunnen nog veel meer roepen, maar dat doen we niet. Want we weten het antwoord op dit probleem al: circulaire mode! Geef je kleding een tweede kans. En koop circulaire mode. Bij Voor-gedragen kun je voor aantrekkelijke prijzen superleuke en modieuze kleding kopen. Kleding waar je niet aan ziet dat het een eerdere eigenares heeft gehad. Sterker nog, vaak nemen we kleding in waar de prijskaartjes nog aan hangen. Want wie koopt niet af en toe iets dat achteraf nét te klein, niet je kleur, toch te groot is? Of je draagt het niet, omdat je je er niet mooi in voelt. Maak er iemand anders blij mee en verdien wat. Onder SPELREGELS kun je lezen hoe je kleding kunt inbrengen.

Bewuste vrouwen kopen duurzaam

Een klein budget is absoluut niet de enige reden om bij ons te shoppen. Er zijn veel klanten die bewust kiezen voor duurzaam. Vrouwen die er leuk en verzorgd uit willen zien en die het prima kunnen betalen, maar die het onzin vinden om alles nieuw te kopen. Modieus en duurzaam, het gaat prima samen. Kom maar eens rondkijken in onze rekken met mooie items van merken als Geisha, Marc Cain, Fabienne Chapot, Missoni, Colourful Rebel, Studio Anneloes, La Dress, Summum, Luisa Cerano, Expresso, Scotch & Soda en nog veel en veel meer!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen